opphav_1ste_bilde

Og så var den der – fortellinga mi, i all sin prakt som innbundet roman. Og så var den lansert, og så kom første anmeldelse. Og himmel og (Opp)hav for en opplevelse det har vært! 

Å bli bokbada av Marte Østmoe var tvers gjennom trivelig, og de murrende nervene jeg på forhånd hadde, gikk fort over i pur glede over å få snakke om romanen og prosessen foran en herlig gjeng familie, venner, og ukjente venner.

Samtalen var innpakka i deilige bossa nova-rytmer fra TJ Duo og Pakkhuset, med det blikkstille Skagerak i ryggen, var den perfekte arena.

Uka mellom lansering og anmeldelse i Østlandsposten, var lang, men omtalen var vel verdt å vente på!

Elin Dahling forteller levende og nært, om hun er i nåtid eller flere hundre år unna. Hun kan kunsten å gjøre historien levende og troverdig. Med et språk som er muntlig og direkte. Spesielt godt liker jeg at hun bruker a-endinger, og et skriftlig språk som ligger opp mot talespråket. Kjersti Bache, ØP

IMG_1082Så nå sitter jeg her, uka etter lansering, en dag etter strålende anmeldelse, og drikker te av koppen jeg fikk av LIV forlag, og tenker at det hadde jammen vært fint med en sånn kopp til en gang i framtida.

Det er i alle fall minst én som tenker at det er lurt at jeg skriver mer!

I et intervju med ØP sier Elin Dahling at hun holder på med en ny bok. Det synes jeg er en god idé! Kjersti Bache, ØP


Presseoppslag:

Østlandsposten, 12. juni 2018

dicefive Terningkast 5:Imponerende, levende, rystende

Det er sterke historier Dahling forteller. Menneskelige skjebner som hører til i en mørk tid av verdenshistorien. Kjersti Bache, ØP

IMG_1081


Østlandsposten, 31. mai 2018

Elin (38) lanserer sin første roman – mindre selvbiografisk enn hun først tenkte

Romanen kan bestilles gjennom alle bokhandlere på nett, direkte fra Forlagshuset i Vestfold, eller kontakt meg om du vil ha et signert eksemplar rett i posten!